Vacatures

Pieters Dak Gevel Bouw is een toonaangevende handel in bouwspecialiteiten gevestigd in Staden en is verdeler van dakproducten, isolatie, gevelproducten, PVC, en andere bouwspecialiteiten. De professionele aannemer kan bij Pieters terecht voor professioneel advies op maat over het uitgebreid productassortiment.

Ter versterking van het team in Staden is Pieters op zoek naar een Filiaalhouder (m/v):

FUNCTIE 

Als filiaalverantwoordelijke draag je de eindverantwoordelijkheid voor de goede werking van het filiaal en dit binnen de beleidsomkadering van Pieters Bouwspecialiteiten.
Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. 

Het takenpakket bestaat uit de volgende gevarieerde activiteiten:

  • Verlenen van technisch advies aan de klanten, evenals het centrale aanspreekpunt zijn;
  • Opmaken van offertes en verzorgen van de balieverkoop;
  • Een nauwe samenwerking met de regiovertegenwoordiger;
  • Opvolgen van de stock en beheren van het magazijn;
  • Vervullen van alle noodzakelijke administratie die hoort bij het beheren van een filiaal, inclusief voorraadbeheer en ordercyclus.

PROFIEL 

Goede kandidaten hebben sterke communicatieve en commerciële vaardigheden. Ervaring in de bouwsector (bvb isolatie, roofing, velux, hout, dakpannen) is een pluspunt.

Verder dienen kandidaten te voldoen aan volgende vereisten:

  • Bachelordiploma (technische, bouwkundig) of gelijkwaardig door ervaring;
  • Minstens 3 jaar relevante en vergelijkbare werkervaring met algemene eindverantwoordelijkheid
  • Voldoende sterke administratieve vaardigheden en interesse, ondersteund door sterke kennis van of affiniteit met informatica (MS Office en Outlook)
  • Teamspeler, goede coach voor het team, erg klantvriendelijk, flexibel en goed georganiseerd.

AANBOD

Een erg interessante functie binnen een groeiend en financieel gezond bedrijf met bewezen stabiliteit. Een dynamische werkomgeving met opportuniteiten voor initiatief, voortdurende verbetering en team spirit. Een aantrekkelijke verloning in functie van je ervaring en capaciteiten. Extralegale voordelen inclusief bedrijfswagen, tankkaart, forfaitaire onkostenvergoeding, groepsverzekering/pensioenopbouw volgens CAO bepalingen.

INTERESSE? 

Aarzel niet om te telefoneren naar Michelle Clukkers 016 61 72 76. Je kan ook je CV en motivatiebrief mailen naar jobs@pietersbouwspec.be met als referentie Vacature Filiaalverantwoordelijke-Pieters-Staden. Wij contacteren elke sollicitant per e-mail of telefoon en wij behandelen elke kandidatuur met discretie.